Cuby King

Torus Cooling

Cuby King

Torus Cooling voor Cuby King

Kernvoordelen

Met het revolutionaire ontwerp van de Torus Cooler verandert de Cuby King water in slechts 4½ minuut in heldere ijsblokken. Door intelligent gebruik te maken van warmteterugwinning wordt er geen extra energie verspild om de ijsblokken los te dooien van de productieplaten: alle beschikbare energie wordt efficiënt hergebruikt.

IJsblokken worden het mooist als ze volgens een vast en gedefinieerd verloop snel en beheerst worden ingevroren. De Torus Cooler schakelt snel en adaptief binnen ± 0.4°C nauwkeurig naar de gewenste vraag en levert onder alle omstandigheden de juiste hoeveelheid koude aan de vriesplaten: met Torus Cooling produceert de Cuby King 24/7 heldere ijsblokken van constante kwaliteit.

Doordat de in-line Torus Cooler werkt volgens een ΔT approach van minder van één graad Celcius, draait de koeling op vrijwel dezelfde temperatuur als het natuurlijke koelmiddel; er gaat niets verloren. Hierdoor verbruikt Torus Cooling aantoonbaar 32% minder energie versus traditionele warmtewisselaars. Doordat wij daarnaast de integriteit van het leidingstelsel behouden, vindt er in de warmtewisselaar geen drukval plaats: het koelmedium stroomt even vrij als door een rechte leiding.

Met Torus Cooling produceert de Cuby King de meest heldere ijsblokken tegen het laagst mogelijke energieverbruik.

Impressie van de Cuby King